Retourneren

Retourneren/Ruilen

Als een product je toch niet bevalt en je wilt het graag retourneren, laat dit ons dan binnen 30 dagen weten.

Het retourneren gaat als volgt te werk:

Stuur altijd eerst een e-mail naar retour@villahoera.nl, vermeld hierin de volgende gegevens:

- Ordernummer en datum van de bestelling.

- Om welk product het gaat en de reden van retourneren.

Het is belangrijk dat het product niet is gebruikt en dat het in de originele verpakking wordt teruggestuurd omdat het product anders niet meer verkoopbaar is.

Wanneer het product bij ons binnen is, ontvang je van ons een ontvangstbericht en storten wij binnen 7 dagen je aankoopbedrag terug met dezelfde betaalmethode als waarmee betaald is. De verzendkosten die je bij aankoop van het artikel hebt betaald, worden ook teruggestort (mits je de volledige bestelling retourneert).

Let op: het risico en de kosten van een retourzending zijn altijd voor de koper. Dit houdt in dat je zelf de verzendkosten betaald voor het retourneren van het product. 

Alle producten worden met de grootst mogelijke zorg door Villa Hoera ingepakt; het is aan te raden het product op precies dezelfde wijze terug te sturen. Villa Hoera is niet aansprakelijk voor beschadigingen of zoekraken tijdens het transport van de retourzending. Vraag daarom altijd om een track & trace-code en bewaar deze totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat jouw pakketje onbeschadigd bij ons is aangekomen.

Retouradres:

Villa Hoera

Kanaaldijk-Noord 111 

5642 JA Eindhoven

Ruilen

Indien je een artikel wilt ruilen dan kun je dit artikel retour sturen (zie de stappen van het retourneren hierboven) en daarna het gewenste product bestellen via de webshop.

Gratis cadeauservice

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Villa Hoera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel