betalen en verzenden

Betalen

Je kunt bij Villa Hoera kiezen uit de volgende betaalwijzen:

- iDEAL. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving.

- Overschrijving vooraf. Je kunt het totaalbedrag overmaken op Rabobank rekening NL87 RABO 0100994792 ter name van Villa Hoera. Vermeld bij jouw betaling duidelijk het ordernummer. Wij sturen de bestelling op zodra de betaling ontvangen is.

- Bancontact. Voor België hebben wij ook de mogelijkheid om met Bancontact te betalen. U vindt deze mogelijkheid tijdens het bestelproces bij betaalwijze.

- Mastercard, Visa, Maestro. Wanneer u kiest voor betalen met Creditcard wordt na bevestiging van uw bestelling de beveiligde betaalomgeving van Worldline geopend. Hier kunt u eenvoudig uw creditcard betaling afronden.

Verzenden

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 worden dezelfde dag verzonden met PostNL. In de regel heb je de bestelling de volgende dag in huis. Voor bestellingen geplaatst in het weekend (vanaf vrijdagmiddag 15:00) is maandag het eerstvolgende aanlevermoment bij PostNL, deze worden in de regel op dinsdag bezorgd. Onze ervaring met PostNL is dat 99% van de pakketten de volgende dag wordt aangeboden (binnen Nederland). 

Een bestelling binnen Nederland boven de € 70,- wordt gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 70,- wordt voor brievenbuspost € 2,95 en voor pakketpost € 3,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Een bestelling naar België boven de € 100,- wordt gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 100,- zijn de verzendkosten voor brievenbuspost tot 250 gram € 4,95, boven de 250 gram en voor pakketpost € 6,95.

Afhalen in Eindhoven, wanneer u bij stap 2 van het bestelproces kiest voor 'Afhalen bij winkelier' dan worden er geen verzendkosten berekend en nemen we contact met u op over het gewenste afhaalmoment. U kunt uw bestelling dan bij ons afhalen op het volgende adres: Kanaaldijk-Noord 111 5642 JA in Eindhoven

Direct laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt (NL en BE)
Het is ook mogelijk uw bestelling direct te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Kies bij stap 2 van het bestelproces voor 'Afhalen bij een PostNL locatie en wanneer u daar uw postcode en huisnummer invoert worden de dichtstbijzijnde PostNL locaties automatisch geselecteerd en kunt u de gewenste locatie kiezen. Let op: neem een legitimatiebewijs mee naar de afhaallocatie. De bewaartermijn van een pakket op een PostNL-afhaalpunt is maximaal 7 dagen

Bezorging PostNL aan huis
Indien u niet aanwezig bent wanneer PostNL uw pakketje bezorgt dan wordt het pakket bij de buren afgegeven. U ontvangt een briefje in de bus waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wilt u niet dat de postbode het pakket aflevert bij de buren? Dan kunt u dit aangeven door tijdens het bestelproces bij opmerkingen 'alléén huisadres' te vermelden. Wanneer afgeven bij de buren niet lukt of wanneer u liever niet heeft dat de postbode het pakket bij de buren afgeeft dan gaat het pakketje naar een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt. U krijgt een briefje in de bus waarop staat welk PostNL punt dit is. U kunt uw pakket dan binnen 7 dagen op het PostNL punt afhalen.

Gratis cadeauservice

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2023 Villa Hoera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel