Connetix Tiles

Connetix Tiles

Connetix Tiles zijn doorzichtige magnetische tegels in allerlei vormen en kleuren. Tijdens het bouwen van eenvoudige 2D figuren of het maken van ingewikkelde constructies komen kinderen in aanraking met magnetisme, zwaartekracht, licht en kleur.

Kleine kinderen waarbij de motoriek nog vollop in ontwikkeling is zijn toch in staat om echte bouwwerken te maken zonder dat deze al snel instorten. Dit stimuleerd ze om verder te bouwen en zullen ze uiteindelijk een bouwwerk maken waar ze trots op zijn.

Connetix Knikkerbaan

Met de Connetix Tiles maken kinderen de meest fatastische bouwwerken en wordt de creativiteit en fantasie gestimuleerd. De Connetix sets met knikkerbanen geven de bouwwerken nog meer uitdaging en speelplezier! Door de sterke magneten zijn zeer complexe en bijzondere banen te maken.

Connetix kleuren

Connetix Tiles hebben veel verschillende kleuren en zijn er in twee uitvoeringen. De heldere regenboog kleuren en zachte pastel tinten. Natuurlijk zijn deze ook heel goed met elkaar te combineren.

Connetix Tiles worden gemaakt van niet giftig ABS-plastic dat BPA en ftalaat vrij is. De tegels met magneten zijn extra stevig door het afgeschuinde ontwerp en de geklonken en verzegelde constructie. De sterke magneten geven de nodige stevigheid waardoor grote en complexe bouwwerken mogelijk zijn.

 

 

 

Gratis cadeauservice

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2023 Villa Hoera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel